Свидетели сме на мащабна хибридна кампания в България за пълно

...
Свидетели сме на мащабна хибридна кампания в България за пълно
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Русофилски партии правят хибридна кампания за недоверие към властта

" Свидетели сме на огромна хибридна акция в България за цялостно съмнение към институции и политици, тя се популяризира от Волен Сидеров и Политическа партия " Атака " и Костадин Костадинов и Политическа партия " Възраждане ", те са русофилски партии. При тях няма убеждения, става дума за пари ", това съобщи в " Твоят ден " по NovaNews Валери Симеонов, водач на НФСБ, претендент за президент и народен представител от коалиция " Патриотичен фронт ".

Той съобщи това във връзка със подозренията и отричането на водачите на тези партии на пандемията от COVID-19, коректността на данните, които се изнасят от здравните управляващи.

Симеонов изрази единодушие, че всички в Народното събрание и държавни чиновници на високо равнище би трябвало да имат зелен документ.

Относно прогнозните резултати на социолозите, които дават 2% на патриотичната коалиция, той сподели, че не гледа съществено на тях, тъй като има разминавания с действителните данни и за него главното е, че се влиза в борба и се борят за гласа на всеки родолюбец.

" Ние сме последователи за сливане на патриотичните сили, само че от Вътрешна македонска революционна организация взеха решение да се явят независимо, главозамаяни от триумфа на европейските избори. Ще би трябвало да възстановим доверието на патриотичния гласоподавател, което изисква време ", добави Валери Симеонов.

" Ако имаше патриотична коалиция в 45-то Народно заседание, нямаше да се стигне до тази изборна серпантина ", безапелационен бе той.

Патриотът разкри, че по време на съдружното ръководство с ГЕРБ е давал сигнали за редица корупционни схеми, споделял ги е с премиера, само че не е имало реакция.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР