Свидетели сме на динамични промени, или както е популярно да

...
Свидетели сме на динамични промени, или както е популярно да
Коментари Харесай

Предпазливостта ще диктува реалното поведение

Свидетели сме на динамични промени, или както е известно да се споделя – живеем в забавни времена. Събитията от последните три години показаха пред света провокации, пред които последната световна финансова рецесия от 2007-2008 с съображение може да ни наподобява като следобедна разходка. Макар в тъмно време.

Пандемията ни сложи в напълно нови условия на ползване и правене на бизнес. Тъкмо, когато хватката й стартира да отслабва и всички на пазара последователно се връщаха към старите си привички и модели на работа, стартира инфлационният напън и войната в Украйна. На този световен декор, у нас сме в обстановка на дълбока политическа рецесия, която в допълнение утежнява общата картина.

Ако би трябвало да прибавим малко предистория отпреди 2020-та, то няма по какъв начин да не бъде маркирано релативно положителното показване на българската стопанска система и високи равнища на претовареност. Период, в който не дребна част от българските консуматори бяха с увеличаващи се приходи и разширяваща се потребителска кошница, в която тежестта на разноските за хранителни артикули гладко намаляваше – сигурен знак за възходящ стандарт, четем в разбор на Добромир Живков от социологическа организация „ Маркет линкс “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР