Свидетели на бесен скандал между Яна Маринова и хейтър в

...
Свидетели на бесен скандал между Яна Маринова и хейтър в
Коментари Харесай

Яна Маринова побесня

Свидетели на гневен скандал сред Яна Маринова и злобар в обществените мрежи станаха нейни почитатели. Актрисата бе брутално нападната от човек, който очевидно доста се интересува от нейната персона, откакто си е направил труда да следи всичко протичащо се към персоналния и професионалния ѝ живот.

Красивата Яна не му остана длъжна и отвърна още по-остро и от злобаря, който се опита да я уязви. За разлика от огромна част от родните звезди, Яна остави грозните мнения и не ги изтри, както биха създали колежките ѝ.

Актрисата пусна реклама за идното зрелище " Куци ангели " и наред с позитивните мнения Яна получи и мощен хейт и грозни обиди. " Бъди красива и мълчи " ѝ заповяда един от коментиращите статуса на Маринова.



На всички ни е ясно с какъв характер е Яна и че не търпи да ѝ се споделя какво да прави. И напълно естествено последва детонация от думи. " Ще бъда красива или грозна, когато и в случай че желая. Също мога да бъда и зла. Особено, когато някой си фантазира, че може да ми споделя какво да върша ", изригна Яна, заяви Шоу Блиц.

Представлението ѝ " Куци ангели " ще се играе на 28.12 и 13.01 в Театър Възраждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР