Свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското село

...
Свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското село
Коментари Харесай

Гард на Чоков преби зверски свидетел по делото

Свидетел по делото в спецсъда против кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков е бил пребит грубо тази заран в центъра на селото. Емил Марков е с пукнат череп, счупена ръка и други контузии. Той е превозен в плевенската болница с заплаха за живота.

Близките на пребития мъж описаха, че гардовете от частната охранителна компания, която пази парцелите на Чокови в Галиче, от месец тормозели Марков и го заплашвали да отдръпна показанията си по делото за проведената незаконна група и да не се явява пред съд.

Мъжът обаче отказал и на първо време му отмъстили като запалили преди дни селскостопанската му сграда, в която изгорели стотици бали сено за отглежданите от него животни.

Когато и това не стреснало очевидеца, последователите на Ценко Чоков решили да работят круто и да попречат да Марков да се яви на делото против Чоков и групата му в столицата, планувано за 7 септември.

Върху нищо неподозиращия Емил налетял охранителят Пламен Динев, който го налагал с бухалка където свари пред очите на куп очевидци.

По-късно побойникът бил арестуван от полицията при опит да напусне селото. По случая е заведено и досъдебно произвеждане.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР