Свидетел на трагичния инцидент с 13-годишния Явор от село Камено

...
Свидетел на трагичния инцидент с 13-годишния Явор от село Камено
Коментари Харесай

Само в BulNews: Свидетел на трагичния инцидент с 13-годишния Явор разкри покъртителни подробности за кървавата нощ

Свидетел на трагичния случай с 13-годишния Явор от село Камено поле описа потресаващи детайлности за случилото се само пред организация BulNews. Според Радко Маринов братът на умрялото дете - 38-годишният Мирослав Гешев, го е умъртвил съзнателно.
Радко живее наоколо до мястото на нещастието. Той разкри, че във въпросната нощ в селото е имало огромен скандал, който прераснал в всеобщ пердах. Мирослав се скарал люто със собствен съселянин Божидар, с прякор Котето, като след мелето почнал да го заплашва.
Според очевидците Гешев се заканил да сгази Божидар и приятелите му с трактор и да срине домовете им. Свидетел на заканите станал и дребният Явор, който се опитал да вразуми брат си.
„ Мирослав не искаше и да чуе молбите на брат си, а отиде да вземе трактора и го подкара към съперниците си. В това време Явор видя, че брат му ще стори нещо извънредно, застана пред трактора и стартира да му крещи да престане. Мирослав обаче не му обърна внимание и в яда си безусловно го прегази. Чувах по какъв начин детето го умоляваше да не прави нелепости, а той вместо да спре огромната машина мина през него без да му мигне окото “, споделя покъртен Радко.
И прибавя: „ В тъмнината съумях да видя единствено фаровете на трактора и по какъв начин детето подскача до него. Чух мощен удар и вик. Тогава Мирослав обърна трактора и отиде на някъде. В този миг на мястото пристигнаха други хора и осветиха детето. Чух по какъв начин бързо се обадиха на Мирослав и му споделиха, че е прегазил брат си “.
По думите на мъжа, станал очевидец на ужаса, детето е било премазано на оградата, а от удара едната му маратонка е изхвърчала и се е закачила на клон на орехово дърво наоколо. И до през днешния ден обувката му още виси там, твърди Маринов.
По думите на Радко, Мирослав е прегазил съзнателно брат си в миг на гняв и под въздействието на алкохол.
Другото огромно разобличаване, което направи за BulNews Маринов е, че тракторът „ Болгар “, който е управлявал Мирослав във съдбовната нощ, е благосъстоятелност на кметицата на Камено поле Цветелина Ботева.
„ Той работи за нея от години, прави какво ли не. Кметицата ни е арендаторка и в този момент се пробва да отбрани един палач и да потули случая, да го изкара безразсъден случай. Не беше случай, а ликвидиране “, безапелационен е Маринов.
Радко се опасява, че казусът ще бъде затрупан, а той и фамилията му са в заплаха, тъй като към този момент са получавали закани да спрат да приказват за случилото се.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР