Светското събитие на сезона - така може да се определи

...
Светското събитие на сезона - така може да се определи
Коментари Харесай

Приказна сватба вдигна щерката на Големия Маргин в замъка в Равадиново

Светското събитие на сезона - по този начин може да се дефинира стилното и изтънчено сватбено празненство, на което Александра - дъщерята на Красимир Маринов, сподели "да " на своя обичан - 30-годишния предприемач от Испания - Джан. За място на тържеството бе определен замъка в Равадиново край Созопол, написа flagman.bg .

Фолкпевицата Бони, която бе измежду гостите, написа трогателни пожелания към младоженците в Инстаграм.

"Изключително трогателен миг за всички нас, които присъствахме, миг, който ще бъде запомнен вечно!!! Сватбата на обичаната ми фамилия Маринови, нашите прелестни младоженци Алекс и Джан. Желая ви море от обич, щастието и хармонията да са ви спътници в живота...обичам ви, Честито! “. Бони разгласява и къс клип, на който пее с колежката си Софи Маринова.



С ватбата се е подготвяла с месеци, с цел да бъде съвършено изкусен и най-малкият подробност. Замъкът на Граф Тумпалов, който през почивните дни е обичана дестинация на доста туристи, този уикенд останал затворен точно поради частния празник. Освен това десетки гардове са охранявали зоната от папараци.

Александра е първородната щерка на Красимир Маринов. Тя е приключила влиятелен университет в Англия, където била състудентка с дъщерята на някогашния сръбски президент Слободан Милошевич.



Докато учила на Острова, Александра живеела в първокласен апартамент в центъра на Лондон – подарък от татко й за чудесно издържаните изпити. Говори се, че Маринов приготвя Александра да наследи империята му, тъй като овреме проявявала мощен бизнес усет като татко си. След като завършва с образованието си среща огромната си обич - Джан.

Според осведомени, особено за сватбения ден на двойката от Пиренейския полуостров пристигнали в Созопол близо 100 посетители, с цел да станат част от празника на влюбените.

Роклята на красивата Алекс е направена от фамозния френски дизайнер Кристиан Диор. Булката получила и неповторим брачен подарък – финален модел Порше, бяло на цвят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР