"Светското събитие на годината" - сватбата на лидерът на "Атака"

...
"Светското събитие на годината" - сватбата на лидерът на "Атака"
Коментари Харесай

Светското събитие на годината - с пари на кредит

"Светското събитие на годината " - сватбата на водачът на "Атака " Волен Сидеров евентуално много е охарчил патриота, който очевидно е залагал най-вече на заеми.

От декларацията му пред Сметната палата за предходната година излиза наяве, че той е имал единствено заеми без заделени "пари за черни дни ", написа OffNews На негово име не е заявено движимо или недвижимо имущество.

За това пък през 2016 година, когато към момента не беше част от ръководещата коалиция, Сидеров е изплащал два заема за повече от 80 хиляди лева Той е заявил и кредитна карта с близо 4 хиляди лева Депозити и спестявания не са маркирани.

Новото семейство Сидерови показва, че не жали средства. Тържеството след църковния обред се организира в първокласен столичен ресторант, а измежду гостите, които съгласно разнообразни медии са варирали сред 120 и 130 души, бяха министър председателят Бойко Борисов, вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, както и съветският дипломат Анатолий Макаров.

Първият танц на младоженците мина под осъществяване онлайн на Михаил Белчев, а поканите за сватбата били под формата на вестник. Волен Сидеров и Деница Гаджева направиха и тур из София с нает ретро автомобил.





От менюто в ресторанта на столичната ул. "Московска " може да се види, че порция от 300 гр. филе от лаврак с черен ориз и къри сос излиза 20 лева, 280 гр. прясна паста с пушена сьомга, аспержи и сметана е 16.90 лева, а 300 гр. салата от домати, печени чушки, тиквички и патладжан с орехов дресинг е близо 13 лева

По пресмятане на Велизар Енчев сватбата коства 200 бона - kолкото два огромни жилището в Пловдив или един огромен в центъра на София.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР