Светските среди в Сърбия врат и кипят. От няколко дни

...
Светските среди в Сърбия врат и кипят. От няколко дни
Коментари Харесай

ГОРЕЩО: Джокович върти тайна любов със секси журналистка

Светските среди в Сърбия врат и кипят. От няколко дни измежду известните персони в страната се приказва единствено за горещата обич на Джордже Джокович - дребния брат на международния №1 в тениса Новак Джокович.

От 10 месеца 26-годишният мъж има сериозна връзка, която настойчиво криеше. Жената до него е познато лице от екрана - спортната журналистка Сашка Веселинов, която може да се похвали с изваяна фигура и дълги крайници.

Напоследък за връзките сред русокоската и Джордже се шушукаше доста и тя сама реши да постави завършек на спекулациите.

Сексбомбата разгласява фотография от баскетболната зала, където седи паралелно до брата на Ноле, който е и шеф на АТР шампионата " Сърбия Оупън ". " Любовта е моят отговор на всичко ", написа Сашка.
свързани новини2886на 27.12.2021
В края на ноември тя навърши 22, като има многочислени участия в състезания за хубост зад тила си. През 2018 година се впусна и в " Мис Сърбия " и приключи седма. Година по-късно пък завоюва " Мис Чар ", а сама себе си показва като водещ и инфлуенсър.

Джордже и Сашка от три месеца живеят дружно, само че към този момент се оглеждат за ново жилище. Наскоро двамата били видяни да преглеждат парцели в нов първокласен квартал на Белград.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР