Светски личности ще запомнят 2022 г. с проблемите си със

...
Светски личности ще запомнят 2022 г. с проблемите си със
Коментари Харесай

Темида през 2022г.: Бахаров може да влезе в затвора, 8г. грозят Лоренцо, Токев смени кухнята с килията

Светски персони ще запомнят 2022 година с проблемите си със закона

2022 година ще бъде запомнена с арестите и проблемите със закона на някои известни персони у нас. Някои се разминават сред капките, само че други търкат наровете в родната пандела, други към момента ги грози затвор.

Случаят с по-малкия Бахаров е последният за тази година, при който е задържана известна персона. Много е евентуално Явор Бахаров да се озове зад решетките за няколко години. Това стана допустимо, откакто артистът бе арестуван с трева на 4 декември вечерта. Ченгета го спипаха да пафка марихуана на столичен тротоар. Още на идващият ден на Бахаров бе повдигнато обвиняване за владеене на опиати. Проблемът е, че бунтарят има условна присъда за опиати от 2021 година, която е в четиригодишен изпитателен период, който още не е изминал.

Арестуваният Бахаров прекара нощта в Четвърто РПУ в София, след което бе освободен. Според закона го грози санкция от 1000 лева, само че юристът му е безапелационен, че ще апелират и обвиняването, и задържането на артиста, тъй като е хванат с незначително количество марихуана.

Нещата за артиста никак не са розови, защото предходната година бе сгащен да бръмчи пийнал и надрусан из курортния град Банско.

Тази му изцепка му докара една година условно с 4 години изпитателен период. Актьорът има и други присъди в предишното. Съден е за безчинство, както и за каране пийнал, само че по тях е оправдан. Затова и през 2021 година получи условно наказване.

Заради това, че е в изпитателен период, опцията Бахаров да търка наровете в Казичене, където беше и Токев до неотдавна, е доста евентуално.

Само няколко месеца преди да нашуми казусът с Бахаров, при започване на октомври бе погнат различен прочут на обществото човек. Не какъв да е, а самият Лоренцо - синът на Софи Маринова.

Лоренцо бе търсен и погнат от ченгетата за вероятното му присъединяване в проведена мрежа за трафик на мигранти. На която се твърди, че точно дребния артист е главатар.

Синът на Софка бе разпитан по отношение на огромна скица за трафик на мигранти. Информация за негово вероятно присъединяване проверяващите получават, откакто залавят трафиканта на мигранти Иван, който споделя, че не различен, а точно Лоренцо е тарторът на каналджийската скица.

Тогава униформените незабавно се запътват към адреса на Лоренцо в Етрополе, само че не го откриват на мястото. Малко по-късно е пуснат за търсене на локално равнище, а ден по-късно и за общодържавно. След няколко дни безрезултатно търсене Лоренцо самичък се появява и е разпитан по отношение на изказванията на хванатия каналджия Иван. След разпит, траял няколко часа, органите на реда освобождават Лоренцо, защото на този стадий нямат никакви доказателства, че е забъркан в каналджийската скица. Разследващите разполагат единствено с думите на Иван, които съгласно районния прокурор на Бургас Мария Маркова " може да са защитна версия ".

 

 Лоренцо го грозят 8 година, в случай че потвърдят, че е забъркан в схемата с трафик на мигранти

Лоренцо го грозят 8 година, в случай че потвърдят, че е забъркан в схемата с трафик на мигранти

Пред проверяващите Иван твърди, че синът на Софи Маринова го е взел от строителен обект в София, качил го на беемвето си и го закарал до входа на село Дебелт. Според историята на каналджията Лоренцо го оставя в Дебелт, дава му ключовете за джип " Сузуки Витара ", който е с цялостен контейнер, и GPS точка, от която Иван да вземе групата от 9 незаконни мигранти от Сирия. Лоренцо му дава и инструкции за противоположното връщане до София. Бежанците трябвало да бъдат закарани до столицата, а от там други каналджии щели да ги изведат към Германия. Това твърди хванатият трафикант.

В момента следствието продължава да тече и се чакат разпечатки, с цел да се откри дали и какъв брой пъти Лоренцо е приказвал с Иван. Ако бъде приет за отговорен, го грозят до 8 години решетки.

Така стигаме и до най-шумния и очевиден случай, този с началник Токев. Топготвачът влезе в кауша в Казичене на 1 март. Токев потърка наровете, тъй като сходно на Явор Бахаров наруши условната си присъда, откакто бе сгащен пийнал на дърво зад кормилото на Околовръстното шосе в столицата. Тогава гумите на колата на шефа бяха разцепени и от джантите хвърчаха искри.

 

 Токев излежа присъдата си и е свободен човек

Токев излежа присъдата си и е свободен човек

Кулинарят съумя да подписа съглашение с Районната прокуратура и лежа единствено до 20 юли, когато излезе от Казичене. В момента, както вестникът написа, Токев още веднъж е зад кормилото и бръмчи свободно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР