Световното първенство в Катар ще бъде последното в кариерата на

...
Световното първенство в Катар ще бъде последното в кариерата на
Коментари Харесай

Меси: Световното в Катар ще е последното в кариерата ми

Световното състезание в Катар ще бъде последното в кариерата на аржентинския нападател Лионел Меси, удостовери звездата на международния футбол на конференция в Доха, предава Българска телеграфна агенция.

" Разбира се, това е последното ми Световно състезание, последният ми късмет да печеля купата. Последният късмет да осъществявам моята и нашата обща фантазия ", сподели Меси.

В първия кръг от груповата фаза на Световното състезание в Катар Аржентина ще играе против Саудитска Арабия във вторник. Група " C " включва още тимовете на Полша и на Мексико.

" Не знам дали това е най-щастливият миг в моята кариера, само че се усещам доста добре. Опитвам се да се възползвам оптимално от всеки миг, който ми се отдава. Преди нямах опция да му се насладя ", добави капитанът на Аржентина.

Около 500 публицисти участваха на конференцията на Меси в Доха, оповестява кореспондентът на ТАСС от мястото на събитието. Не всички представители на медиите бяха позволени до нея.

35-годишният Меси мина в Пари Сен Жермен през лятото на 2021 година, а напролет стана първенец на Франция. Преди това той игра за Барселона от 2003-а. С испанския отбор аржентинецът стана 10 пъти първенец на Испания, седем пъти притежател на Суперкупата на Испания и Купата на страната, завоюва Шампионската лига четири пъти, три пъти Суперкупата на УЕФА и още три пъти Световно клубно състезание.

През 2021 година Меси завоюва " Златната топка " за най-хубав футболист в света за рекорден седми път в кариерата си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР