Световното първенство в Катар е все по-близо. До старта му

...
Световното първенство в Катар е все по-близо. До старта му
Коментари Харесай

Лицата на NOVA преди Катар 2022- Лилия Мустакова: Дано Англия бъде приятната изненада

Световното състезание в Катар е все по-близо. До старта му остават тъкмо 14 дни, а ние продължаваме да Ви представяме лицата, които ще отразяват за вас всичко най-интересно от Мондиала.

След като към този момент се запознахте с и , през днешния ден е време да Ви представим и Лилия Мустакова. Тя и Ясен Деянов, ще бъдат един от телевизионните тандеми, които ще ви срещат с всичко най-интересно от Катар.

Кой е огромният любимец за продобиване на международното състезание?

Ако би трябвало да кажа за персоналния си любимец, това е Англия, само че в случай че приказваме за любимец на букмейкърите това е Бразилия. Може да бъде и Франция, така че съгласно мен ще бъде едно доста оспорвано международно състезание и в действителност не мога да предположа кой ще бъде победител.

На кой от участниците симпатизираш?

Вече споделих. Аз съчувствува на Англия. Живяла съм там, учила съм години там, имам семейство там. Англия е като мой втори дом и постоянно съм я приемала като моя втори народен тим и доста ще се веселя да ги видя на край, който печелят.

Кой мач от групите очакваш с неспокойствие?

Всички мачове от групите са забавни, всички са разнообразни. Може би мачът Англия против Съединени американски щати, защото въпреки всичко има и лека историческа нотка и мисля, че ще бъде забавен за гледане.

Кой тим ще бъде приятната изненада на шампионата?

Англия? Искрено се надявам да е Англия. Със сигурност би било изненада, тъй като до момента в моя умишлен живот не съм виждала тимът да печели край. Ще ми се да видя и лека изненада от Германия. Надявам се да забележим един малко по-конкурентен тим от предходните шампионати, защото след извоюваната купа малко се позагубиха на международната сцена. Надявам се това да се промени тази година.

Чуйте цялото изявление с Лилия Мустакова в прикаченото видео!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР