Световното първенство през 2026 г. ще бъде вълнуващо време за

...
Световното първенство през 2026 г. ще бъде вълнуващо време за
Коментари Харесай

Стю Холдън от Fox Sports разкрива летния сценарий за „страшния съд“, при който Грег Берхалтер може да отпадне като треньор

Световното състезание през 2026 година ще бъде вълнуващо време за Съединените щати, защото те са домакини дружно с Канада и Мексико, към страните, които се борят да заемат международния престол на футбола.

За Съединените щати мощното показване като страна хазаин би било идеално, само че остават още две години, заради което футболният анализатор на Fox Sports и някогашен мъжки народен футболен тим на Съединените щати Членът на екипа (USMNT) Стю Холдън има вяра, че това лято е сериозен миг за тази група.

Това важи изключително за старши треньора Грег Берхалтер.

Грег Берхалтер от Съединените щати наподобява надолу преди финалния мач от Лигата на нациите Конкакаф сред Мексико и USMNT на стадион AT&T на 24 март 2024 година в Арлингтън, Тексас. (Стивън Надлър/ ISI Photos/USSF/Getty Images за USSF)

„ Мисля, че това е ужасно лято за Грег Берхалтер “, сподели Холдън пред Fox News Digital, до момента в който обсъждаше за какво обича да носи Lotto, италианската в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР