Световното първенство по футбол 2018 не се размина без катаклизми.

...
Световното първенство по футбол 2018 не се размина без катаклизми.
Коментари Харесай

Тропическо бедствие връхлетя Сочи, под въпрос ли е Русия - Хърватия?

Световното състезание по футбол 2018 не се размина без катаклизми. В Сочи, който през днешния ден приема четвъртфиналния конфликт сред Русия и Хърватия, бе залят от проливен дъжд и за един час наваля повече дъжд, в сравнение с за цялостен месец, оповестяват издания в Русия. Тропическият проливен дъжд направи промени в проектите на хърватите.

Видеа и фотоси от съветския град демонстрират наводнени улици, блокиран превоз, заглъзнали хора - тук-там до коляно, а някъде и до гърди. В един миг пасажерите повече от час не можеха да изоставен спирката до стадион "Фищ ", на който Русия ще спори с Хърватия за място на полуфиналите.

Когато придвижването на рейсовете бе възобновено, не всички можаха да бъдат извозени. На "помощ " са пристигнали такситата, чиито цени предстоящо са литнали до небесата, написа "Газета.ру ".

Особено неприятно е било времето в Адлер, където хърватският отбор е трябвало да организира тренировката си през вчерашния ден. Наложило се тимът да отиде на аварийно игрище. Все отново "шахматистите " съумяха да проведат заниманието си в допустими условия. Според медиите в Русия на вечерта не е имало доста следи от бедствието, стоварило се върху града.

Според Министерството на изключителните обстановки в страната неприятното време ще се резервира и през днешния ден, в деня на мача.В Адлер, където се намира стадион "Фищ ", се чака на някои места дъжд, съпроводен с гръмотевици, а скоростта напразно може да доближи 20 метра в секунда.

Предупреждава се, че равнището на водата на дребните реки и на река Кубан може внезапно да се повишат. На този стадий мачът Русия - Хърватия не е застрашен от неуспех. ФИФА няма проекти да го насрочи за друга дата, твърди "Спорт Експрес ". Според кмета на Сочи мачът не е застрашен от нищо. Но единствено може да се допуска в какво положение ще бъде теренът и при какви условия ще се играе двубоят
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР