Световното музикално събитие MTV Presents Varna Beach обяви още от

...
Световното музикално събитие MTV Presents Varna Beach обяви още от
Коментари Харесай

Световни музикални звезди идват за MTV Presents Varna Beach 2018

Световното музикално събитие MTV Presents Varna Beach разгласи още от изпълнителите, които ще вземат участие на концерта във Варна това лято. 

Сред тях ще бъдат и американският рапър и продуцент Redfoo и The Party Rock Crew, които към този момент са включени в програмата му.

Това ще бъде първото шоу на международната сензация в България. Благодарение на неповторимата композиция от слънце, море, MTV и впечатляващата сцена на Varna Beach, на 12-ти август ще станем очевидци на мощно музикално събитие на живо в България, показват уредниците. 

Хитовете на Redfoo са измежду най-успешните сингъли в класациите за всички времена и едни от най-гледаните в YouTube. Сред неговите известни части са " Party Rock Anthem " и " Sexy And I Know It ".

С присъединението на Redfoo към Rita Ora и DJ-ите на Club MTV - Rewire & Varski, се обрисува добър водещ екип на тазгодишното издание на MTV Presents Varna Beach. Очаква се имената на още няколко интернационалните звезди, които ще се включат, да бъдат оповестени скоро. 

MTV Presents Varna Beach 2018 удостоверява и цялостния лист на българските актьори - Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, Tita и 4Magic. Феновете ще имат опция да видят своите идоли на най-големия летен фестивал у нас.

Билетите към момента са в продажба. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР