Световното клубно първенство за 2019-а година вижда своя край, след

...
Световното клубно първенство за 2019-а година вижда своя край, след
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул – Фламенго, нулите властват в Доха!

Световното клубно състезание за 2019-а година вижда своя край, откакто тимовете на Ливърпул и Фламенго си дават спор за междуконтиненталния трофей във финалния мач в емирството Катар и играят при резултат 0:0. Това е късмет за британския гранд и европейски клубен първенец да вземе купата, която единствена липсва във витрината на другояче богатата откъм история за мърсисайдци, до момента в който Фламенго. Носителят на Копа Либертадорес също няма триумф в конкуренцията.

Любопитен факт е, че Ливърпул е изгубил и двата си мача, когато се е изправил против бразилски отбори, като единият е във финала за Интерконтиненталната купа през 1981-а година точно против Фламенго. Другата идва през 2005-а година във финала против Сао Пауло.

Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно, което се случи на „ Халифа Интернешънъл Стейдиъм” от 19,30 часа с текст за вас.

Юрген Клоп залага на най-благоприятен състав, откакто Върджил ван Дайк се завръща при титулярите, откакто пропусна игра при успеха с 2:1 над мексиканския Монтерей на полуфиналите в шампионата. Мохамед Салах, Роберто Фирмино и Садио Мане пък ще правят всекидневно работата в офанзива, до момента в който Джордан Хендерсън ще е с капитанската лента в средата на терена.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР