Световното богатство е около 480 трилиона долара. Милиардерите притежават около

...
Световното богатство е около 480 трилиона долара. Милиардерите притежават около
Коментари Харесай

Братя Домусчиеви са сред най-богатите хора в света - 2. 1 млрд долара притежава всеки един

Световното благосъстояние е към 480 трилиона $. Милиардерите имат към 14 трилиона общо - 3% от международното благосъстояние е в техни ръце. Не можем да кажем, че те манипулират света. Това сподели Веселин Димитров, основен редактор на Forbes Bulgaria, в “Денят на Фокус " по радио “Фокус ".

Братя Домусчиеви са 1573-тите най-богати хора в света - 2. 1 млрд $ има всеки един от тях съгласно Forbes. “Проучването, обвързвано с техните имена, е правено не от българското издание, а непосредствено от Съединените щати. Човекът, основал изследването, е безапелационен, че те имат място в класацията ", сподели още Димитров.
н

Домусчиеви са били склонни да дадат данни на изданието за своето имущество и активи, има милиардери, които отклоняват това предложение и не влизат в класацията, акцентира Димитров.

8 нови милиардери се появиха в последната година - да вземем за пример създателите на Google, на Zara, Карлос Слим - собственик и на А1, с изключение на други телекоми. В първата петица са Лари Елисън - създател на Оracle, Марк Зукърбърг, тъй като акциите на Facebook се усилиха три пъти в последната година, Джеф Безос, Илън Мъск и преди всичко е Бернар Арно - със положение от 233 млрд $, французин, занимаващ се с мода - собственик на “Луи Вюитон ", “Кристиан Диор " и прочие, даде детайлности Димитров

Светът е напът да има първия трилионер

Милиардерите по света са към 3000. 2024 г е годината с най- доста милиардери в историята. “Милиардерите с над 100 млрд $ са се нараснали като брой - 14 души. " Форбс " прави класацията от 1987 година В първата ранглиста има двама японски индустриалци, които са на върха с над 10 млрд благосъстояние. Тейлър Суифт също е част от класацията през днешния ден ", описа още за историята на класирането основният редактор на изданието.

“Суифт е първата жена от шоубизнеса, която посредством единствено на музиката си влиза в класацията на милиардерите. 3 са страните с най-вече милиардери - Съединени американски щати с към 500, Китай - 400, Индия - 200 и Германия - 132-ма ", описа още Димитров.

Милиардерите от класацията имат и забележителен принос към науката и технологиите, които подаряват средства за развиването на тези браншове. Карлос Чакала обаче също влиза в класацията, той не е добър образец, добави той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР