Световноизвестният руски ансамбъл Александров със 120 музиканти, певци и танцьори

...
Световноизвестният руски ансамбъл Александров със 120 музиканти, певци и танцьори
Коментари Харесай

Ансамбъл "Александров" започна турнето си от Варна

Световноизвестният съветски отбор " Александров " със 120 музиканти, артисти и танцьори ще изнесе у нас четири впечатляващи концерта - във Варна през вчерашния ден, Бургас - през днешния ден, Пловдив - 28 юни, в зала 1 на НДК на 29 юни.

Александровци идват у нас незабавно след тържествения си концерт на площада до храма " Св. Сава " в центъра на Белград. Те бяха посетители там във връзка откриването на мемориал, повдигнат в памет на обичаните на сръбската аудитория музиканти - членове на ансамбъла, починали при авиокатастрофата в Сочи преди година и половина. Част от ансамбъла е била на специфична среща с президента на Република Сърбия.

Александров " дойде у нас с нов състав и нова стратегия, отдадена на 90-годишнината от основаването му. Българската публика ще чуе част от класическия репертоар от военни песни, както и остарели съветски романси, и други Зрителите ще се любуват и на прелестни съветски танци - казачоци, танц със саби и други Сред солистите е и известният по целия свят Вадим Ананиев, най-хубавият реализатор на известната ария " Калинка ".

Ансамбълът пътува с голям атрибут и голям брой пъстроцветни костюми. Придружаван е от три тира с техническо озвучаване и въздействащо осветяване. Артистите държат извънредно доста на високото ниво на осъществяването.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР