Световноизвестният рапър Стормзи разкри, че с брат му е трябвало

...
Световноизвестният рапър Стормзи разкри, че с брат му е трябвало
Коментари Харесай

Стормзи разкри, че като дете е трябвало да носи дрехите на сестра си

Световноизвестният рапър Стормзи разкри, че с брат му е трябвало да носят облеклата на по-голямата си сестра като момчета, защото фамилията му е страдало от остра липса на пари.

26-годишната хип-хоп звезда показа, че майка му е работила на разнообразни работи, с цел да обезпечи фамилията, до момента в който са живеели дружно в южен Лондон.

" Израснах в Норбъри в къща, в която живеехме петимата - майка ми, двете ми огромни сестри, дребният ми брат и аз. Нямахме доста пари като цяло ", спомня си Стормзи.

" Имам доста мощен бекграун от работническата клас ", споделя рапърът.

" Носех всички облекла на сестра ми. За мое благополучие огромната ми сестра беше мъжкарана и можех да нося облеклата й. Новите маратонки в никакъв случай не бяха събитие в живота ми. Училищните пътувания бяха мит ", спомня си Стормзи.

" Майка ми работеше на по 2-3 места едновременно. Тя беше чистачка, готвачка - тъй че въобще нямахме доста пари, до момента в който растяхме. Нямахме нищо, до момента в който израснахме, в случай че би трябвало да бъда почтен. Но това, което имахме, беше обичта ", декларира Стормзи.

Рапърът разгласи да направи подаяние от 10 млн. английски паунда през идващите 10 години на организации, които се борят за расово тъждество и обществена правдивост.
" Let Him Breathe ": VenZy посвети ария на Джордж Флойд от Минеаполис (ВИДЕО) Българският реализатор уважи паметта на афроамериканеца, погубен по време на арест
Съобщението на известни рапър пристигна след последвалите митинги в Съединени американски щати и Англия след гибелта на Джордж Флойд в Минесота.

Вижте повече за Стормзи в Ladyzone.bg.
" Нямахме доста пари ": Стормзи е трябвало да носи облеклата на сестра си като дете "Но това, което имахме, беше обичта ", декларира един от най-известните рапъри, чието семейство се е борило да свърже двата края
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР