Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, съпруга, майка и публична личност

...
Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, съпруга, майка и публична личност
Коментари Харесай

Мила Йовович за bTV: Когато си млад, е много по-лесно да станеш актьор, но може да бъде опасно


Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, брачна половинка, майка и обществена персона даде искрено изявление на Георги Тошев особено за " " от вкъщи си в Лос Анджелис.

Родена е в Украйна, снима се на кориците на над повече от 100 списания, взе участие в над 50 кино лентата. Тя е модел за подражателство на хиляди дами по земното кълбо и човек, който не стопира да се развива още от дете. Всичко за нея стартира, когато е единствено на 9 години. За този ранен триумф обаче тя заплаща висока цената с контузии от детството, полови подиуми с малолетни, гонене от психопати и взаимозависимост от опиати, която едвам не я убива. На 15 години Мила към този момент устоя фамилията си и снима кино лентата „ Завръщане в синята лагуна “. Днес е изменена, тъй като е.



Актрисата показа, че има доста преимущества и дефекти да започнеш да градиш кариера токова млад.

„ Когато си млад, е доста по-лесно да станеш артист, само че в случай че нямаш вярното обучение и вярното семейство, е доста по-трудно, даже рисково да започнеш млад. Виждала съм доста деца в тази промишленост оставени да се оправят сами без никой да се грижи за тях, а има и такива, на които самите родители се възползват от тях “, показа световноизвестният модел и актриса.

Мила описа пред Георги Тошев, че в никакъв случай не се е задоволявала единствено с едно нещо в своя живот и кариера, по тази причина постоянно опитва с голям брой хрумвания.
Целия материал вижте в Ladyzone.bg


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР