Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 г. предсказала, че между

...
Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 г. предсказала, че между
Коментари Харесай

 Тhe Sun разказа за пророчество на Ванга за изхода от войната в Украйна 



Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 година предсказала, че сред Русия и Украйна ще настъпи боен спор. Тя също по този начин декларирала, че Русия "нищо не може да я спре ". предава британският таблоид The Sun.

Думите на гадателката бяха предадени от нейния непосредствен другар Сергей Косторной.

Той отбелязва, че гадателката назова 2022 година "трудна “ година за целия съветски народ, само че изрази убеденост, че тя ще бъде "решаваща и освободителна “.

"С нея сме говорили за доста неща, в това число за войната и мира. Зададох й пряк въпрос: "Ще има ли огромна война през идващите 100 години? “ Тя отговори, че не, само че ще има обособени местни спорове “, акцентира Косторной.

Според него Ванга постоянно се е напрягала, когато е ставало дума за Украйна. Тя споделяше, че на власт ще пристигна "млад, разговорлив и хубав мъж “, който ще се опита да угоди на всички. Ванга обаче предизвести, че новият лидер ще "настрои всички “ и ще хвърли страната в пропаст от проблеми.

Освен това гадателката споделяше, че Украйна ще стане част от Русия. Споменаваше и за основаването на някакъв "славянски съюз “. В същото време Ванга означи, че НАТО скоро ще престане да съществува “, приключва описа си Косторной.

The Sun написа, че Ванга е известна като "Нострадамус на Балканите " и е умряла преди 25 години. Таблоидът акцентира, че Ванга е умеела да предсказва международните събития.

"Всичко ще се размрази, като че ли е лед, единствено едно нещо ще остане непокътнато - славата на Владимир Путин и тази на Русия ", споделила тя и добавила, че никой няма да може да спре Русия.

"Тя ще в профил всичко по пътя си и ще стане стопанин на света ", декларирала Ванга.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР