Световно известният лекар Сам Парния е обяснил, че процесът на

...
Световно известният лекар Сам Парния е обяснил, че процесът на
Коментари Харесай

Учен разказа за това, което се случва с човек след смъртта

Световно известният доктор Сам Парния е обяснил, че процесът на умиране на човек в някаква степен може да бъде наименуван „ прелестен “, оповестяват задграничните издания.

Лекарят е добавил, че хората, които имат опит и са достигали съвсем до гибелта, приказват за срещи с родственици, които от дълго време са умряли, само че в това време няма чувство за задгробен живот. Специалистът също по този начин е разказал и за някои физически процеси.

Смъртта е доста забавен развой. Многобройните проучвания демонстрират, че по това време в мозъка се отделя голямо количество О2. Това предизвика спирането на мозъчните вериги. След като сърцето спре да бие, безусловно всички витални процеси се преустановяват. Кръвта не влиза в органите и човешкото тяло стопира да се движи. Точно това лекарите разказват като непосредствения миг на гибелта.

Лекарят прибавя, че има някакъв мисловен развой. Ето за какво хората, които са претърпели клинична гибел, скоро още веднъж стартират да се стремят да получат сходни чувства.

Специалистът е споделил още, че мозъкът организира контролно сканиране на способността за последващия живот. Затова по време на клиничната гибел доста хора могат да видят какво се случва към тях и дори да запомнят диалозите на лекарите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР