Световно известната диско легенда Прешъс Уилсън ще изненада жителите и

...
Световно известната диско легенда Прешъс Уилсън ще изненада жителите и
Коментари Харесай

Диско легендата Прешъс Уилсън ще изненада жителите и гостите на Бургас в новогодишната нощ

Световно известната диско легенда Прешъс Уилсън ще изненада жителите и гостите на Бургас в новогодишната нощ. Изпълнителката на шлагера от 80-те „ One way ticket " ще даде началото на 2023 година в морския град. На концерта на площада се чакат сред 15 000 и 20 000 души.

" Такава чест и привилегия е за мен да съм тук, тъй като не съм очаквала да имам толкоз дълга кариера – 40 години. Шоуто, което ни следва довечера, е доста особено за мен. Мисля, че даже да пея „ One way ticket " цяла вечер ще е ужасно за всички. Това, което считам, че ще донесе шоуто тази вечер, с изключение на празнуването на Нова година, са едни мемоари, които пазят всички мои почитатели през толкоз доста генерации – от 8-годишни до даже 80-годишни. И това за мен е най-голямата наслада, че ще посрещнем Новата година, тук със всички вас. Нашата музика носи едно възприятие на носталгия, само че и на доста огромна наслада и съм сигурна, че ще се получи едно ужасно шоу. То е основно за това, което публиката чака да чуе. Искаме да дадем на хората, това, което те желаят ", сподели диско легендата на среща с публицисти часове преди старта на новогодишния концерт в Бургас.

Прешъс Уилсън получи специфични дарове за спомен от Бургас – пафти на над 140 години от странджанския край и графика на бургаски художник. Тя написа и благопожелание в книгата на Бургас.

" Това, което написах в книгата на Бургас, е благодаря ви толкоз доста за топлото посрещане. Ще пея с толкоз доста наслаждение за вас довечера, поисквам ви една прелестна година и най-хубавото, което животът може да ви донесе. С огромна любов, благодарност и обич - Прешъс Уилсън ".

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР