Световният №5 Григор Димитров излиза за първия си полуфинал в

...
Световният №5 Григор Димитров излиза за първия си полуфинал в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров - Рафаел Надал

Световният №5 Григор Димитров излиза за първия си полуфинал в кариерата на тенис шампионата " Мастърс " в Монте Карло. Световният №5 обаче ще има доста тежка задача, защото се изправя против най-хубавия тенисист на настилка " клей " както сега, по този начин и в историята - Рафаел Надал.
Двамата ще се изправят в първи полуфинал от програмата на конкуренцията в Монако в събота. Двубоят е от 14:30 часа българско време и може да следите Григор Димитров - Рафаел Надал НА ЖИВО в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Димитров имаше съществени компликации в първите си два мача в конкуренцията. След като записа няколко следващи слаби сезона на " клей ", той започва конкуренцията с мач против Пиер-Юг Ербер, който му взе първия сет, само че Димитров съумя да обърне и да завоюва борбата. Упражнението се повтори против Филип Колшрайбер, с цел да пристигна време за четвъртфинал против Давид Гофен.
След като взе първия сет с 6:4, Григор изостана с 1:5 във втората част. Оттам нататък обаче българинът записа най-силните си минути на червен корт от години, откакто съумя да вземе идващите 5 гейма и вкара сета в тайбрек. Там той беше праволинеен и завоюва със 7:5.
Надал от своя страна е изгубил едвам 11 гейма и към момента е без изгубен сет. В четвъртфиналите той безусловно прегази Доминик Тийм с 6:0, 6:2 и гледа решително към 11-а купа от шампионата в Монте Карло.
Къде да гледате Григор Димитров - Рафаел Надал - вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР