Световният №1 Рафаел Надал надви с 6:4, 6:7 (4), 6:3

...
Световният №1 Рафаел Надал надви с 6:4, 6:7 (4), 6:3
Коментари Харесай

Рафа: Григор е добър приятел, щастлив съм, че играе на такова високо ниво

Световният №1 Рафаел Надал надделя с 6:4, 6:7 (4), 6:3 българския №1 Григор Димитров на 1/4-финалите на шампионата от серията “Мастърс” в Шанхай в мач от доста високо качество, а след края на дуела дефинира първата ни ракета като “добър приятел” и “едно от най-приятните момчета в тура”.

“Страхотен мач, ужасно равнище на игра и от двама ни. Много съм благополучен от метода, по който играх през днешния ден. Мисля, че той също игра доста добре. Щастлив съм да го видя да играе на такова високо равнище. Той е добър другар и едно от най-приятните момчета в тура. Хубаво е да имаме такива борби с него”, показа Рафа в изявление за Tennis TV.

“Петият гейм в решаващия трети сет (когато испанецът отрази брейкпойнт) беше доста значим, несъмнено, само че аз съм доста удовлетворен от метода, по който сервирах през целия мач. Той сервираше ужасно и беше доста мъчно да стигам до шансове на ретур. Но от самото начало бях пределно съсредоточен. Имах огромен късмет във втория сет, само че той игра добре, а в края на сета позволих някои неточности. Но значимото е, че резервирах концентрацията си”, добави 31-годишният левичар, който на полуфиналите ще се изправи против финалиста от тазгодишния “Уимбълдън” и първенец на US Open 2014 Марин Чилич (Хърватия).

КАКВО ОЩЕ КАЗА РАФА НАДАЛ СЛЕД БИТКАТА С ГРИГОЛ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА ВИЖТЕ ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР