Световният търговски център в Дубай (DWTC) ще се превърне в

...
Световният търговски център в Дубай (DWTC) ще се превърне в
Коментари Харесай

Световният търговски център в Дубай става зона за криптовалута

Световният търговски център в Дубай (DWTC) ще се трансформира в криптозона и регулатор за криптовалути и други виртуални активи. Това е част от напъните за привличане на нови вложения в изискванията на засилваща се районна икономическа конкуренция, оповестиха от медийната работа на Дубай в понеделник, представени от Ройтерс.

Ходът на DWTC за разкриване на профилирана зона за виртуални активи - в това число цифрови активи, артикули, оператори и тържища - е в благозвучие със устрема на Дубай да сътвори нови стопански браншове, се споделя в известието.

Ще бъдат създадени " строги стандарти за отбрана на вложителите, за битка с изпирането на пари и финансирането на тероризма, за съблюдаване на разпоредбите и следене на потоците от трансгранични покупко-продажби ", показва се още в информацията.

През септември Органът за скъпи бумаги и артикули на ОАЕ и Органът на Световния търговски център в Дубай договориха рамка, която разрешава на DWTCA да утвърждава и лицензира финансови действия, свързани с криптоактиви.

През октомври друга дубайска свободна зона - DIFC (държавната свободна финансова зона на Дубай и главен финансов център в Близкия изток) - разгласява първата част от регулаторна рамка за цифрови токени.
 Криптовалутите да са неразрешени за мюсюлмани, изиска набожен орган
Криптовалутите да са неразрешени за мюсюлмани, изиска набожен орган

Духовници в Индонезия ги оповестиха за " харам "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР