Световният шампион в тежка категория в бокса във версии IBF,

...
Световният шампион в тежка категория в бокса във версии IBF,
Коментари Харесай

Усик запя украинска песен преди Антъни Джошуа

Световният първенец в тежка категория в бокса във версии IBF, IBO, WBO и WBA Олександър Усик не изневери на стила си и направи същинско шоу на присъстващите на формалната конференция преди реванша за купите в тежка категория против Антъни Джошуа.

Украинецът се появи в обичайната носия от Саудитска Арабия, където ще бъде борбата с британеца, като си бе направил прическа като монгол.

След конференцията пък Усик запя укаринска ария, радвайки всички хора в залата.

Боксьорът съобщи, че се усеща добре в Саудитска Арабия преди борбата на годината: „ Благодаря на хората, които ни разрешиха да се боксираме тук. Това е доста значимо за мен, за моя тим и моята страна. Щастлив съм да съм тук и се усещам по този начин, като че ли ще пристигам още веднъж и още веднъж “.

Той разяснява и първия мач сред двамата: „ Ние се опознахме в първия мач, той - мен, аз - него. Този мач ще стартира с 13- рунд, ще продължи с 14-и и по този начин нататък. Имахме много време да се опознаем и считам, че тази събота вечер ще бъде превъзходен конфликт “.

„ Битката с Антъни Джошуа ще бъде страхотна! Това ще бъде страхотна, страхотна борба. Ние сме родени да се състезаваме - за живота си, за колани, за всичко. Този, който не се състезава, не живее. Целият ни живот е конкуренция. Затова се състезаваме “, сподели още първенецът.

Битката сред Усик и Джошуа в Джеда е в събота (20 август).

Oleksandr Usyk bursts into song following his head-to-head with Anthony Joshua!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР