Световният шампион в тежка категория ще трябва да започне преговори

...
Световният шампион в тежка категория ще трябва да започне преговори
Коментари Харесай

Обявиха следващия противник на Тайсън Фюри, битката ще е след броени месеци

Световният първенец в тежка категория ще би трябвало да стартира договаряния с Дилиън Уайт за отбрана на купата си от WBC при започване на 2022 година. Това заяви Маурисио Сюлейман, който е президент на Световния ов съвет:
" Днес бе доказана борбата сред първенеца Тайсън Фюри и краткотрайния подобен и формален кандидат Дилиън Уайт. Те са двама отлични бойци, мисля, че ще бъде борба на най-високо равнище и ще бъде доста забавна за английската аудитория и всички почитатели на бокса в света поради качеството на кандидатите ", съобщи той.
Най-вероятно мачът ще се организира напролет на 2022 година на територията на Англия, само че занапред двата лагера ще започват договаряния между тях, след които ще станат ясни всички елементи.
Фюри имаше огромно предпочитание да отсрочи напред във времето борбата със наложителния кандидат Уайт, защото искаше да излезе на кръга против Антъни Джошуа, само че той занапред би трябвало да организира втория си мач с Олександър Усик, който му лиши купите от WBA, WBO, IBF и IBO.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР