Световният шампион в MXGP Тим Гайсер продължава участието си във

...
Световният шампион в MXGP Тим Гайсер продължава участието си във
Коментари Харесай

Тим Гайсер преподписа с Honda в световния мотокрос

Световният първенец в MXGP Тим Гайсер продължава присъединяване си във висшия клас на международния шампионат по мотокрос, като възобнови контракта си за още две години със заводския тим на Honda Racing Corporation.

Не е загадка, че Гайсер или GT243 има предпочитание да се състезава в Съединени американски щати, само че той, дружно с екипа на Гариболди реши да остане в MXGP, където ще се стреми да донесе още веднъж международната купа на Honda с мотоциклета с CRF450RW.

Сегашният контракт на Гайсер с Honda, която беше подписан през 2015 година, продължава до 2020 година Словенският водач се причисли към Honda през сезон 2014 и от този момент изкачването му бе удивително. В първата година завоюва 6 подиума, а по-късно през 2015 година завоюва първото си съревнование и по този начин стартира пътя му към купата MX2. На идната година той стана един от четирима водачи на Honda, спечелили короната в два разнообразни класа в две следващи години.

За сезон 2018 Гайсер ще кара още по-подобрения мотоциклет Honda CRF450RW дружно с Брайън Богер с машина №5 и със съотборника си Калвин Вландерен с №10 с CRF250RW, като всички ще бъдат под тентата на Gariboldi team HRC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР