Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа потвърди

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа потвърди
Коментари Харесай

Джошуа: Наред е Пулев, Ортис ще чака

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа удостовери пред " Скай Спортс ", че идващият му противник ще бъде Кубрат Пулев. Българинът е наложителен кандидат на Международната боксова федерация (IBF), като мачът сигурно ще се организира през есента. Предстои да бъдат избрани точната дата и местоположението.

Първоначалните упования бяха за реванш сред Джошуа и Владимир Кличко. След като украинецът приключи кариерата си, искания за дуел с британеца изрази и Луис Ортис, който извоюва правото си да се боксира за пояса на Световната боксова асоциация (WBA).

" За страдание Кличко приключи кариерата си и макар че чаках с неспокойствие реванша, в този момент би трябвало да се насоча към наложителните кандидати. От към една година сме се разбрали с Пулев, до момента в който с Луис Ортис сме говорили от към два месеца - изясни Джошуа. - С Пулев ангажимента е, че той ще е идващият ми конкурент, в случай че няма реванш с Кличко. Чак по-късно може да преговаряме с Ортис. Ще се удрям и с двамата. "

Шампионът бе безапелационен, че задачата на противниците му не са купите, а парите, които ще им обезпечи сходен конфликт. " Ако някой е толкоз припрян, че не желае да чака, няма проблеми - дано ми лишават пояса, щом такива са разпоредбите ", добави той.

Джошуа пожела мачът с Пулев да се състои в Кардиф поради по-лесния достъп на почитателите му по отношение на останалите обсъждани местоположения - Съединени американски щати и Китай.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР