Световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър смята, че промоутърът Еди

...
Световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър смята, че промоутърът Еди
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър: Хърн и Джошуа се страхуват от мен!

Световният първенец на WBC Дионтей Уайлдър счита, че промоутърът Еди Хърн се опасява да изправи Антъни Джошуа в борба против него толкоз скоро. Според “Бронзовия бомбардировач” мениджърът преднамерено желае да забави провеждането на сходен мач, защото се притеснява, че възможна загуба от американеца ще унищожи кариерата на клиента му.

Уайлдър акцентира, че ще се бие с Джошуа не поради парите, а тъй като желае да се бие с най-хубавите и да потвърди превъзходството си в тежка категория.

“Мисля, че Еди се бои от тази борба. Той се опасява, тъй като се интересува единствено от парите. За него водещата мисъл е какъв брой пари ще е спечелил в края на деня. Така че, в случай че имате рисков съперник, който може да прекъсне паричния ви поток, за какво да не го спрете? За него е значимо Джошуа да печели мачовете си, тъй като успехите значат пари. И в случай че има един американец, който може да скапе проектите им и да постави завършек на всичко това, тогава за какво да се бият с него незабавно?

Много е объркващо, че сега Еди споделя едно, а неговият клиент напълно друго. Хърн споделя, че Антъни ще ме нокаутира в 3 рунда, че е подготвен, а в това време самият Джошуа споделя, че не е подготвен. Всъщност той се нуждае от повече време, с цел да се приготви за мен, да се сложи в по-добра позиция и да ме победи.

Той към този момент се е бил с боксьор, който има по-голям опит от нас двамата взети дружно, тъй че за какво да не съм аз? Защото аз съм този, който може да постави завършек на успехите му. Ето за какво. Така че, да, той се опасява. Мисля, че и двамата се страхуват”, приключи Дионтей Уайлдър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР