Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в супертежка

...
Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в супертежка
Коментари Харесай

Антъни Джошуа търси съветите на Владимир Кличко

Световният първенец на WBA, WBO, IBF и IBO в супертежка категория Антъни Джошуа съобщи, че е научил доста от легендата на международния бокс Владимир Кличко, само че би желал да получи още няколко скъпи съвета от украинеца.

По думите на Джошуа, той се отнася с голямо почитание към Владимир Кличко и точно неговият опит и познания могат да му оказват помощ да стане безспорен международен първенец в дивизията.

“Ако Владимир показа с мен част от своите познания, аз ще стана още по-добър, съобщи Джошуа пред “Скай Спортс”. - Иска ми се Владимир да е на моя страна. Аз доста го почитам. Винаги ще се равня по него, макар успеха ми, тъй като той е направил в бокса доста повече от мен. Винаги ще смъквам шапка пред него. Владимир съумя да трансформира грешките си в метод да се развие като боксьор. Той загуби три пъти, само че по-късно хегемонията му в дивизията продължи над 10 години. Това е необикновено! Когато губиш, само че още веднъж продължаваш напред, ти израстваш. И Владимир съумя в оптималната степен да направи това.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР