Световният шампион Икер Касийяс потвърди, че се разделя с досегашната

...
Световният шампион Икер Касийяс потвърди, че се разделя с досегашната
Коментари Харесай

Касийяс потвърди информацията на таблоидите

Световният първенец Икер Касийяс удостовери, че се разделя с досегашната си брачна половинка Сара Карбонеро. Тези дни в таблоидите се появиха информации за идния бракоразвод и някогашният вратар взе решение публично да признае за това. Двамата бяха женени в продължение на пет години, а са дружно от повече от 10 и имат две деца - момчета на 7 и на 4 години.

“Двамата със Сара сме извънредно горди с нашето семейство и любовта, която споделяхме през всички тези години. Днес обаче поемаме в разнообразни, само че не и далечни направления, защото ще продължим дружно да изпълняваме задачата си да бъдем отдадени родители. Това решение е добре премислено и беше взето дружно и от двама ни”, написа Касийяс в профила си в Instagram.

Нормалното за милиони фамилии решение обаче донесе голям брой рецензии към някогашния вратар на, тъй като сега Карбонеро се бори с онкологично заболяване - рак на яйчниците. Касийяс е разкъсван, че не оказва нужната поддръжка на майката на децата си и този бракоразвод единствено ще утежни нещата.

Самият той също не е в оптимално здраве, тъй като прекара инфаркт, поради който прибързано приключи кариерата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР