Световният шампион Германия е детрониран! Бундестимът изхвърча от мондиала в

...
Световният шампион Германия е детрониран! Бундестимът изхвърча от мондиала в
Коментари Харесай

Германия аут, Швеция ликува!

Световният първенец Германия е детрониран! Бундестимът изхвърча от мондиала в Русия срамно и безславно. Швеция и Мексико са огромните печеливши и не престават на осминафинал! Южна Корея е другият отбор, който се прибира в къщи, само че с високо вдигната глава.

Преди последните мачове в Група F всички тимове в нея имаха опция да се класират в идната фаза на шампионата.

Германия обаче се срина против Южна Корея – 0:2. Играчите на Йоаким Льов се нуждаеха от победа, с цел да продължат напред. Уви, футболистите му се мъчеха на терена в Казан и не съумяха да поразят вратата на своя непретенциозен противник. Вместо това Южна Корея завоюва. Направи го в добавеното време. Ким И се възползва от блъсканица в наказателното поле и вкара за 1:0. Германия хукна да връща гола, само че получи втори – вкара го Хюн-Мин Сон.

А преди дуела Германия бе със 100%-ова успеваемост против азиатски съперници. Маншафта имаше пет победи в пет мача с голова разлика 19:3.

Швеция и Мексико се оказаха огромните печеливши в групата. Скандинавците разрушиха „ ацтеките “ с 3:0. Лудвиг Аугустинсон изведе „ Тре Конур “ напред. Това се случи малко след почивката при контра, която свари „ ацтеките “ неподготвени. Десет минути по-късно Мексико тотално рухна. Ектор Морено фаулира Маркус Берг в наказателното поле и последва дузпа. Андреас Гранквист бе безмилостен и заби топката с мощен шут в мрежата за 2:0. С попадението бранителят се трансформира в първия на своя пост, който вкара две дузпи на един и същи мондиал. Преди него това стори Фернандо Йеро от Испания на международното през 2002-ра.

Швеция съумя да стигне до трето попадение. Едсон Алварес си вкара автогол, с който подари първото място в групата на скандинавците.

Двубоят ще се запомни и с най-бързия жълт картон в историята на международни шампионати. Той бе получен от Хесус Гаярдо още в 15-ата секунда.

И за информация – България победи Швеция с 3:2 и загуби с 0:3 в международните квалификации за мондиала в Русия. Резултати, които демонстрират, че колкото сме близо в действителност и толкоз далеч…
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР