Световният шампион Франция победи домакините от Хърватия с 30-27 и

...
Световният шампион Франция победи домакините от Хърватия с 30-27 и
Коментари Харесай

Франция елиминира Хърватия на Евро 2018

Световният първенец Франция победи домакините от Хърватия с 30-27 и ги в профил от Евро 2018. " Петлите " си бяха обезпечили присъединяване в петъчния полуфинал, само че играха феърплей и осигуриха място в Топ 4 на Швеция. Франция ще играе в петък с Испания. Дания и Швеция ще излъчат другия финалист. Хърватите ще спорят за петото място с Чехия.

 Дания е първият полуфиналист на Евро 2018 по хандбал
Дания е първият полуфиналист на Евро 2018 по хандбал

Олимпийските първенци не играха, само че се възполваха от вчерашните резултати

Французите натрупаха огромен задатък в първото полувреме. Те водеха с 19-13, което даде опция на Дидие Динар да пусне огромна част от запасите си. Хърватите съумяха да стигнат до закъснение от два гола, само че не можаха да стигнат до мечтаното тъждество.

Испания победи Германия с 31-27 и се класира на второ място в група " II ". Там никой от тимовете не можа да приключи без загуба. Дания се класира първа с 8 точки. Испанците са със 6 точки, а чехите имат 5 точки и са трети. Европейският първенец Германия остана едвам на пето място, откакто при триумф против иберийците щеше да се класира за полуфинал.

В група " I " Швеция се измъкна след тройна въртележка с Хърватия и Норвегия. Скандинавците имат +1 гол в срещите сред трите тима, хърватите са с 0, а норвежците с -1 гол. Огромно беше разочарованието на " викингите ", откакто единствено два гола не им доближиха да продължат. Те завоюваха " пирова победа " против Швеция с 28-25.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР