Световният шампион Франция не показа формата си от първенството в

...
Световният шампион Франция не показа формата си от първенството в
Коментари Харесай

Германия и Франция завършиха наравно

Световният първенец Франция не сподели формата си от шампионата в Русия и се наложи третият избор под рамката Алфонс Ареола да се намесва редица пъти за 0:0 против Германия в Мюнхен. Това беше първи мач и за двата тима от първа група на дивизия " А " в шампионата Лига на нациите.

„ Петлите “ разрешиха на германците да си върнат част от позагубеното самочувствие след фиаското в Русия. Германците като цяло владееха повече топката и сътвориха доста положения за гол, само че по този начин и не съумяха да осъществят.

" Направихме това, което целяхме - бяхме компактни и постоянни. Изпълнихме си дилемите добре и през първото полувреме не ги оставихме да дишат. Контролирахме мача и не допускахме неточности, само че нямахме шанс пред вратата им. Играхме добре, само че това е единствено първата стъпка ", сподели халфът на международните първенци от 2014-а година Тони Кроос.

 Германците започнаха с четирима централни бранители и Йошуа Кимих като халф, с което Йоахим Льов търсеше баланс в средата на терена и в защита. Дидие Дешан пък пусна в игра съвсем всички титуляри от финала в Москва, в това число Килиан Мбапе, Антоан Гризман и Пол Погба, като единствено Юго Лорис не беше в състава, сменен от дебютанта Ареола.

Нито един от двата тима обаче не рискува доста, а през първото полувреме феновете видяха по едно състояние. Мануел Нойер отрази шут на Гризман в 64-та минута, само че Ареола беше вратарят, който направи спасяванията на вечерта. Първо той мазета удар на Марко Ройс от близко, спря шут на Матс Хумелс, бутна топката на гредата след опит за гол на Томас Мюлер и след това се оправи против Матиас Гинтер.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР