Световният шампион Аржентина победи Австралия с 2:0 в контролна среща,

...
Световният шампион Аржентина победи Австралия с 2:0 в контролна среща,
Коментари Харесай

Аржентина победи Австралия след бърз гол на Меси

Световният първенец Аржентина победи Австралия с 2:0 в контролна среща, играна пред 68 хиляди фенове в Пекин. За наслада на китайските почитатели, които бяха изпълнили " Работническия стадион " в столицата на страната, с цел да видят онлайн Меси, седемкратният притежател на Златната топка ги зарадва с добра игра и с най-бързия гол в кариерата си за националния тим.


Още преди да са изтекли две минути Енцо Фернандес откри Меси на границата на дъгата, капитанът на южноамериканците се освободи от своя надзирател и с типичния си акуратен изстрел с левия крайник прати топката във вратата, като голът падна тъкмо в 80-та секунда на дуела. В 68-та минута Херман Пецела оформи крайното 2:0 в интерес на Аржентина.

Срещата бе повтаряне на осминафиналите на Световното състезание в Катар в края на предходната година, когато Аржентина реализира сложна победа с 2:1 по пътя си към третата международна купа. След края на Мондиал 2022 първенците към този момент натрупаха три другарски срещи, в които победиха Панама, Кюрасао и Австралия. В понеделник Аржентина гостува на Индонезия в поредна контрола. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР