Световният шампион Али Юзеир бе избран за Спортист №1 на

...
Световният шампион Али Юзеир бе избран за Спортист №1 на
Коментари Харесай

Световният шампион Али Юзеир стана Спортист №1 на Варна за март

Световният първенец Али Юзеир бе определен за Спортист №1 на Варна за март в обичайна анкета на спортните публицисти в града.

Както е известно,19-годишният състезате на Семеен кодекс по кикбокс и муай Вокил стана най-младия международен първенец по муай тай на България в Банкок.

Али бе награден на тържествена гала в Юнашкия салон през днешния ден.



Ето какво показа след награждаването ръководителя на Вокил и основен треньор на клуба Галин Димов: „ Доволен съм, че триумфът на Али е приет от значимите хора, които отразяват спортните триумфи в града. Това ни дава тласък да продължаваме с цялостна пара напред и напълно скоро да се увенчаем с нови още по-големи триумфи. Екипът, с който работя, е добър и построен от експерти в региона в лицето на на моите помощници – дипломираният състезателен възпитател Димитър Георгиев и неотдавна завърналият се от Англия мой играч Петър Петров. Вярвам, че имено с тях клубът ще бъде един от водещите в България “.

Пред Али предстоят още доста участия, едно от които е напълно скоро - на 28 април в Двореца на културата и спорта. Той ще бъде част от тима на България в двустранната среща по кикбокс с Румъния в влиятелната верига „ Golden Fighter Bulgaria “. Али ще се изправи против Адриан Максим.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР