Световният номер 7 Григор Димитров се готви за дебюта си

...
Световният номер 7 Григор Димитров се готви за дебюта си
Коментари Харесай

Тийм ще изпревари Григор с финал в Санкт Петербург

Световният номер 7 Григор Димитров се готви за дебюта си в набиращата от ден на ден скорост и известност Laver Cup в Чикаго сред 21 и 23 септември. Междувременно обаче се организира тенис шампионатът от сериите АТР250 в Санкт Петербург, където взе участие осмият в ранглистата Доминик Тийм.

Австриецът може да задмине Григор на седмото място, в случай че стигне финала в съветския град. Той сега има 3665 точки и в случай че се класира на полуфиналите, ще изпревари Димитров, а с присъединяване на финала ще си заслужи седмата позиция.
Прогресът на Тийм обаче изобщо не е сигурен, без значение че е първи в схемата, тъй като в Санкт Петербург са още Фабио Фонини, Марко Чекинато, Карен Хачанов, Роберто Баутиста Агут, Дамир Джумхур, Денис Шаповалов, Даниил Медведев и Стан Вавринка, който не е измежду поставените и е получил “уайлд кард” от уредниците. Дори Тийм да изпревари Димитров, то българинът е обезпечено първи подложен в започващия идната седмица шампионат от АТР500 във Виена, където ще взе участие и австриецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР