Световният номер 5 Григор Димитров продължи със солидната си игра

...
Световният номер 5 Григор Димитров продължи със солидната си игра
Коментари Харесай

Димитров победи Крайнович и си уреди среща с Рубльов


Световният номер 5 Григор Димитров продължи със солидната си игра на шампионата от сериите АТР 500 в Ротердам и победи сърбина Филип Крайнович със 7-6(4), 7-5 в мач от втория кръг на конкуренцията.

Двубоят на централния корт в зала "Ахой" бе равносилен, само че Григор показва класа и опит, с цел да вземе най-важните точки и да стигне до чист триумф. В първия сет Крайнович сервиrа доста мощно, до момента в който Димитров имаше усложнения на своето подаване, само че отрази и четирите благоприятни условия за пробив, които се откриха пред противника му, с цел да вкара сета в тайбрек. Там Гришо бе по-солиден и се наложи със 7-4, с цел да поведе в резултата. Втората част също вървеше на сервис до 5-5, когато българският тенисист се възползва от съмнение в подаването на Крайнович и съумя да го пробие, след което безпроблемно затвори мача на личен сервис.

По този метод Димитров се класира за четвъртфиналите на конкуренцията, където го чака Андрей Рубльов. По-рано през днешния ден руснакът победи Дамир Джумхур с 6-4, 7-6(4). До момента Гришо има два мача против 20-годишния Рубльов, като загуби от него в третия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати предходната година, само че този януари го победи в четири сета в среща от третия кръг на Аустрелиън Оупън. Мачът сред Димитров и Рубльов ще се играе на следващия ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР