Световният номер 4 Григор Димитров ще стартира участието си на

...
Световният номер 4 Григор Димитров ще стартира участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров започва срещу германец в Маями


Световният номер 4 Григор Димитров ще започва присъединяване си на Мастърс шампионата в Маями против Максимилиан Мартерер от Германия.

Българинът, който е подложен под номер 3 в схемата, стартира непосредствено от втори кръг, до момента в който заемащият 73-то място в международната класация немец трябваше да победи на старта първата ракета на Унгария – Мартон Фучович. Мартерер се наложи над своя противник с 6-4, 6-4 след близо час и 13 минути игра. По този метод той си подсигурява конфликт против Димитров, като това ще е първи дуел посред им.

Евентуален противник на Гришо в трети кръг е Ришар Гаске, а в 1/8 финалите може да се засече с Милош Раонич или Диего Шварцман. Българинът може да се засече в 1/4 финалите с Новак Джокович или Хуан Мартин дел Потро, който през уикенда завоюва купата в Индиън Уелс след впечатляваща победа над международния №1 Роджър Федерер. Миналогодишният първенец в Маями Федерер стартира против квалификант, а поставеният под №2 Марин Чилич излиза против французина Пиер-Юг Ербер, който победи с 2-0 младия американец Тейлър Фриц /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР