Световният номер 3 Григор Димитров призна, че не е напълно

...
Световният номер 3 Григор Димитров призна, че не е напълно
Коментари Харесай

Димитров под въпрос за турнира в София заради проблем с рамото


Световният номер 3 Григор Димитров призна, че не е изцяло сигурен дали ще може да вземе присъединяване на DIEMA XTRA Sofia Open, защото има проблем в рамото след присъединяване си на Откритото състезание на Австралия.

По-късно през днешния ден българският тенисист ще премине обзор, след който ще знае сигурно дали ще пази купата си от предходната година пред родна аудитория, съобщи кореспондент на БГНЕС. "Тук съм, с цел да играя, само че не желая да давам празни обещания", акцентира Григор на конференция в София през днешния ден. Хасковлията се завърна в България през вчерашния ден, откакто тази седмица доближи четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия, където бе спрян от Кайл Едмънд. DIEMA XTRA Sofia Open стартира на 4-ти февруари в столичната зала "Арена Армеец".

"Чакам някои от резултатите да излязат, тъй като рамото ми е в действителност много преуморено. Имах изключителни болки в последните три мача. Наистина не играх добра игра, само че битката ми оказа помощ да мина през тези мачове, за което напълно съм удовлетворен, само че от време на време не можеш да вървиш против тялото си. Не желая да давам празни обещания, просто ще виждам да се възстановя оптимално. Дал съм си отмора тези дни, тъй като не всеки ден можеш да играеш тенис на 100 %. Има дни, в които освен тялото, самият ти не можеш да работиш по метода, по който искаш, и би трябвало да разчиташ на това, което имаш в себе си. Ако докторите на следващия ден кажат: "По-добре да запазиш рамото си за останалата част от годината", несъмнено, че ще помислим с тима, ще поговорим. Това не е елементарно решение, въпреки всичко обичам да съм у дома, харесва ми да играя в България, поддръжката е неповторима. Да се надявам, че ще мога да съм на 100 процента", изясни Димитров. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР