Световният номер 2 в мъжката тенис ранглиста - Данийл Медведев,

...
Световният номер 2 в мъжката тенис ранглиста - Данийл Медведев,
Коментари Харесай

Медведев се завръща на корта преди началото на Ролан Гарос

Световният номер 2 в мъжката тенис класация - Данийл Медведев, се завръща на корта за шампионата от сериите " ATP 250 ", откакто се оперира от херния. Той получи " уайлд кард " за конкуренцията, която ще се организира от 15 до 21 май в Швейцария.

Руснакът се подложи на хирургическата намеса предишния месец след загубата на четвъртфиналите на " Мастърс 1000 " шампионата в Маями, което го принуди да пропусне старта на клей-сезона.

Първоначално Медведев сложи под въпрос присъединяване си на Откритото състезание на Франция по тенис, откакто съобщи, че ще бъде отвън кортовете за към два месеца след интервенцията, само че " завръщането му върви по проект ", написа съветският тенисист в обществените мрежи. По всичко проличава, че той ще вземе присъединяване в тазгодишното издание на " Ролан Гарос ", което започва на 22 май.

Руският тенисист за малко се изкачи на първото място в света през февруари, само че устоя едвам три седмици на върха, преди Новак Джокович да си върне лидерската позиция.

Той доближи финала на Откритото състезание на Австралия по тениспрез януари, където отстъпи на Рафаел Надал след преднина от 2-0 сета, а Матадорът завоюва рекордна 21-а купа от " Големия шлем " в кариерата си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР