Световният номер 10 и поставен под номер 2 на тенис

...
Световният номер 10 и поставен под номер 2 на тенис
Коментари Харесай

Джон Иснър пак се изложи на клей

Световният номер 10 и подложен под номер 2 на тенис шампионата от сериите АТР250 в Лион Джон Иснър не можа да извърши задачата си да стигне четвърти в кариерата си край на клей. Американецът се провали на четвъртфиналите във френския град, откакто бе съкрушен от човек, който в никакъв случай до момента не бе прескачал такава фаза в събитие на АТР - Камерън Нори.
Sensational! 1st Top 10 win 1st @ATPWorldTour semi-final @cam_norrie beats John Isner 7-6, 6-4 in Lyon! #BackTheBrits pic.twitter.com/8A3dhV3Vd5
— British Tennis (@BritishTennis) May 24, 2018 Световният номер 102 се наложи над именития си противник със 7:6(1), 6:4 и ще се любува на първия си полуфинал в кариерата. Иснър пък записа четвърто проваляне в осмия си дуел, откогато победи с най-голямата купа в кариерата си - от сериите “Мастърс” в Маями. Срещу Нори той имаше по-голяма успеавемост от сервис, само че това не му оказа помощ, като позволи пробив в първия гейм от втория сет и до края не можа да заличи пасива си. Нори чака спечелилия от конфликта Жил Симон - Михаил Кукушкин, а другите конфликти са Доминик Тийм - Гийермо Гарсия-Лопес и Душан Лайович - Тейлър Фриц. Иснър ще остане на десето място в международната класация, макар провалянето, като даже прибавя 25 точки към актива си и към този момент има 2980. Нори пък ще се изстреля в топ 100 на 85-а позиция, което е нов персонален връх за него. Ако се класира на финала, той ще стане 78-ми, а в случай че вземе първата си купа, може да стигне 68-мо място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР