Световният номер 1 Рони О'Съливан продължи със страхотното си представяне

...
Световният номер 1 Рони О'Съливан продължи със страхотното си представяне
Коментари Харесай

Ракетата няма спирка, спечели и Световната Гран При

Световният номер 1 Рони О'Съливан продължи със страхотното си показване в последните седмици, откакто победи Джъд Тръмп с 10-7 във финала на Световната Гран При. Само преди седмица Ракетата сграбчи рекордна осма купа от Мастърс, а по-рано през сезон завоюва Шампионата на Обединеното кралство и Шанхай мастърс.

There it is.
— WST (@WeAreWST)
Вчерашният край стартира пагубно за О'Съливан, откакто Тръмп завоюва и четирите фрейма от откриващата сесия. Рони се върна в мача във втората сесия, след която резултатът бе 5-3 в интерес на Тръмп. Асото в колодата взе и откриващата партия на вечерната сесия за задатък от 6-3, само че по-късно О'Съливан завоюва шест следващи фрейма и скоро по-късно затвори мача при 10-7.

The winning moment.
— WST (@WeAreWST)
„ Насладих се на това. В началото на седмицата не се усещах добре, само че по-късно си купих еър фрайър и апарат за смутита. Започнах да се храня по-добре. Не обичам да хапвам неприятна храна, само че по-късно започнах да се усещам по-добре “, показа Ракетата, откакто завоюва своята 41-а ранкинг купа и прибра чека за 100 000 паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР