Световният номер 1 Роджър Федерер се класира безпроблемно за осминафиналите

...
Световният номер 1 Роджър Федерер се класира безпроблемно за осминафиналите
Коментари Харесай

Експресна победа класира Федерер за осминафиналите в Индиън Уелс

Световният номер 1 Роджър Федерер се класира безпроблемно за осминафиналите на Мастърса в Индиън Уелс. В среща от трети кръг първенецът от предходната година победи с безапелационното 6-2, 6-1 сърбина Филип Крайнович след единствено 58 минути игра.

" Усетих, че той много се затруднява с моя „ слайс “, а също така съумях да миксирам играта си и с няколко „ дропшота “, съобщи 36-годишният швейцарец, който е серия от 14 следващи победи от началото на сезона.

" Мисля, че демонстрирах доста разнообразна игра, което го затрудни. От друга страна в действителност се забавлявах на корта и се стараех да бъде нападателен през множеството време ", добави още Маестрото, който ще опита да завоюва рекордна шеста купа от конкуренцията. В идващия кръг Роджър ще се изправи французина Жереми Шарди, който се наложи над сънародника си Адриан Манарино със 7-5, 4-6, 6-1.

В останалите срещи от трети кръг петият подложен Доминик Тийм бе заставен да се откаже в мача си против Пабло Куевас (Уругвай) поради контузия на десния гален при резултат 3-6, 6-4, 4-2 в изгода уругваеца. Загуба претърпя и Фернандо Вердаско, който в предходния кръг отстрани първата ни ракета Григор Димитров. Испанецът отстъпи на младия американец Тейлър Фриц с 6-4, 2-6, 6-7(1).

Ето и още резултати:

Борна Чорич – Роберто Баутиста Агут 6-1, 6-3

Пабло Кареньо-Буста – Данийл Медведев 6-1, 7-5

Хьон Чунг – Томаш Бердих 6-4, 6-4

Кевин Андерсън – Николас Кикер 7-6(1), 7-6(3). /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР