Световният номер 1 Роджър Федерер и аржентинецът Хуан Мартин дел

...
Световният номер 1 Роджър Федерер и аржентинецът Хуан Мартин дел
Коментари Харесай

Федерер и Дел Потро ще спорят за титлата в Индиън Уелс

Световният номер 1 Роджър Федерер и аржентинецът Хуан Мартин дел Потро ще се изправят един против различен във финала на шампионата от сериите Мастърс в Индиън Уелс късно довечера.

Швейцарският маестро трябваше да даде всичко от себе си против хърватина Борна Чорич, с цел да запише 17-ти следващ триумф от началото на годината. Федерер се наложи над младия си конкурент с 5-7, 6-4, 6-4, като в решаващия трети сет изоставаше с 3-4 и пробив. Носителят на 20 трофеи от Големия шлем бе надалеч от най-хубавата си игра, само че сподели темперамент и класа, с цел да стигне до поврат и да запише най-хубавия старт на сезон в кариерата си.

Дел Потро от своя страна бе повече от безапелационен против канадеца Милош Раонич и завоюва с 6-2, 6-3, с цел да запише 10-та поредна победа. Кулата от Тандил имаше потребност от час и 5 минути, като осъществя четири пробива от пет благоприятни условия за триумфа. За Дел Потро това бе победа номер 400 в кариерата му. Тази вечер той ще се опита да стигне до първата си Мастърс купа в своя четвърти край. До момента аржентинецът има шест победи и 18 загуби против Федерер. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР