Световният номер 1 Рафаел Надал е четвъртият участник в демонстративния

...
Световният номер 1 Рафаел Надал е четвъртият участник в демонстративния
Коментари Харесай

Надал се присъедини към Григор Димитров за шоу турнир в Сидни

Световният номер 1 Рафаел Надал е четвъртият участник в демонстративния шампионат Fast4, който ще се изиграе в Сидни на 8 януари. Носителят на 16 трофеи от Големия шлем се причислява към Григор Димитров, Александър Зверев и Ник Кириос, които по-рано потвърдиха наличие.

Турнирът за пръв път ще се организира в олимпийския парк в Сидни. Това е първата конкуренция, в която беше тестван форматът с нужни четири гейма за спечелването на сет.

" Рафа Надал е суперзвезда освен в тениса, само че в спорта като цяло. Ще бъде фантастично да го приветстваме в шампионата. Той добавя нашия звезден лист от играчи и ние нямаме подозрение, че ще дойдат почитатели отвред, с цел да видят тези тенисисти в деяние и да изпитат всичко, което нашият град може да предложи през лятото ", обявиха уредниците.

" Fast4 към този момент ангажира трима от четиримата най-вълнуващи тенисисти в лицето на Димитров, Зверев и Кириос, а прибавянето на най-хубавия състезател в света ще вдигне още повече равнището на шампионата ", сподели турнирният шеф Лорънс Робъртсън.

Демонстративният шампионат ще се организира в деня, в който започва шампионата от категория " АТП 250 " в Сидни. По-голямата част от водещите играчи ще пропуснат конкуренцията, защото слея нея стартира първия шампионат от Големия шлем - Australian Open, a предходната седмица са шампионатите в Бризбейн и Доха.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мачовете на Григор Димитров (762)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР