Световният и европейски шампион в овчарския скок в зала Тим

...
Световният и европейски шампион в овчарския скок в зала Тим
Коментари Харесай

Световен шампион в атлетиката обяви, че умира

Световният и европейски първенец в овчарския скок в зала Тим Лобингер призна, че умира. 50-годишният немец дълго се бори с левкемия, а в този момент лекарите са му съобщили, че краят е напълно близо и е неминуем. Те даже са го посъветвали да се сбогува с най-близките си и да стартира да провежда погребението си.

" За мен няма излаз, ракът ми е прекомерно нападателен. През февруари лекарите ми споделиха, че гибелта е близо. Трябва да стартира да мисля за погребението си. Да се сбогувам с обичаните си хора. Разговорът с децата беше доста сложен, само че те знаят какъв брой съм зле ", съобщи пред " Билд " Лобингер, който прекара 150 дни в болница тази година.

View this post on Instagram
A post shared by Tim Lobinger (@timlobingerofficial)

Лобингер има резултат от 6.00 метра в своята кариера. Той има също по този начин международна купа в зала от Бирмингам 2003, сребро от планетарния шампионат под покрив в Москва през 2006 година, две европейски трофеи в зала (Валенсия 1998 и Виена 2002), сребро от континентален конгрес под покрив от Мадрид 2002 година Сред триумфите му са още три медала от европейски шампионати навън - сребърни в Будапеща 1998 и Гьотеборг 2006, както и бронз от Мюнхен 2002.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР