Световният и европейски шампион по силов трибой, рекордьор на украинската

...
Световният и европейски шампион по силов трибой, рекордьор на украинската
Коментари Харесай

На фронта загина „най-силният човек на Украйна 2020

Световният и европейски първенец по силов трибой, рекордьор на украинската книга с върхове, 32-годишният Александър Белокон, почина на фронта. Това съобщи заслужилият треньор на Украйна по гръко-римска битка Вадим Кисил в своя Facebook.

„ Александър Белокон, международен и европейски първенец по силов трибой, рекордьор на украинската книга с върхове, почина във войната с съветските фашисти “, сподели Вадим Кисил.

Белоцерковската спортна организация " БОС " също обяви ужасната загуба за спортното семейство на Белоцерковската градска териториална общественост.

„ И още веднъж ужасна загуба за спортното семейство на градската териториална общественост на Белоцерковск - умря бранителят на Украйна - мощен човек, занаятчия на спорта, рекордьор на Книгата на върховете на Украйна Александър Белокон. Искрени съболезнования на фамилията и приятелите. Вечен покой на душата и Слава на воина, отдал живота си за независимостта на Украйна! Слава на Героя! "  - се споделя в известието.

Според Varta1 мъжът е мобилизиран през март 2023 година
 Александър Белоконь, международен и европейски първенец, рекордьор на украинската книга с върхове Александър БелоконАлександър Белокон: какво се знае за него
Александър Белокон е роден в Бела Церков, Киевска област. Той беше един от най-силните хора в Украйна. През 2017 година в центъра на Одеса той сложи връх за пренасяне на ремарке с хора от човек. През 2020 година той получи занаятчия на спорта по героични игри. През същата година той получи купата „ Най-силният човек на Украйна 2020 “.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР