Световните танцови серии на Red Bull – се състояха за

...
Световните танцови серии на Red Bull – се състояха за
Коментари Харесай

Red Bull Dance Your Style Bulgaria – Квалификации/Пловдив премина изпълнен с енергия и позитивни емоции!

Световните танцови серии на Red Bull – се състояха за първи път в Пловдив миналата събота. Събитието мина изпълнено с доста позитивни страсти и заряд от сила, която ще имате опция да усетите наново на 05.10. 2019 година в Мusic Jam, където ще се състои Националният Финал на танцовото съревнование!
Публиката избра Мартин Асев за победител, а Мартин Димитров, Райна Главушанова и Алекс Агостини заеха 2-ро, 3-то и 4-то място. Финалистите не престават към Националния Финал, където ще се включат и още 12 имена като Елена Коларова, Реми Тоин, Владимир Груев, Мария Буюклиева и други.
Кралят/кралицата на българския дансинг, спечелил в Music Jam, отпътува непосредствено за Париж, където 5 дни ще има опцията да участва на поредност от уъркшопи и танцови представления, както и да показа България на международния кръг на Red Bull Dance Your Style. Финалът в София ще приключи с, които ще поддържат танцувалното въодушевление до утринните часове.

Red Bull Dance Your Style e международна поредност от танцови събития, които се организират допълнително от 60 страни. Форматът е отворена " battle " идея. Участниците са един против различен в 1vs1 състезание, а музиката е в загадка досега, в който те излязат на сцената.
Повече информация можете да намерите на страницата на, както и на в Instagram.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР